Om oss

Vi hjälper företag i Östergötland med alla typer av schakt- och anläggningsarbeten. Kontakta oss redan idag för en direkt offert på ditt kommande arbete!

OM OSS

Vilka är vi?

Vi är ett entreprenadföretag inom mark och anläggning som funnits branschen i mer än 20 år, och har dessutom vunnit Årets företag i Finspångs kommun 2007. Företaget ägdes och drevs av Per-Olov Brorsson fram till 2019, och togs sedan över av sönerna Erik och Per Johansson, som numera driver det vidare i samma andra.

Förutom våra egna medarbetare, har vi även ett tätt samarbete med ett antal utvalda underentreprenörer. Vi är dessutom medlemmar i ME, Sveriges ledande Branschorganisation för maskinentreprenörer, och har såklart även Robust fiber företagscertifikat.

OM OSS

Hur arbetar vi?

För att klara de utmaningar som ny teknik för med sig har vi under årens lopp investerat i en hel del specialmaskiner,  och vi utvecklar ständigt vår kompetens. Vi eftersträvar högsta kvalitet på utförda arbeten och tar största miljöhänsyn i våra projekt. Vi är dessutom certifierade i kvalitetsledningssystemet ISO 9001-2008 sedan 2009 och senare ISO 9001-2015.

Vi hälsar nya och gamla kunder välkomna till Brorssons Entreprenad AB – Där du kan förvänta dig en personlig och nära kontakt.

Rulla till toppen